Brzina naše isporuke zavisi od mesta gde želite da bude izvršena isporuka i od načina

  • Ako za mesto isporuke odaberete jedan od ponuđenih servisa ili prodavnica u Vašoj blizini, isporuka je BESPLATNA!
  • Brzina isporuke kojom ćemo izvršiti isporuku na određenoj teritoriji, biće prikazana u polju gde unosite poštanski broj ili naziv mesta.
  • Naznačen je broj časova koji će maksimalno proteći od momenta kada je kod nas potvrđen prijem Vaše porudžbine do momenta isporuke na odabranu adresu.
  • Pod „momentom kada je kod nas potvrđen prijem Vaše porudžbine“ podrazumeva se trenutak kada smo primili Vašu uplatu na račun, odnosno kada smo proverili validnost Vaše porudžbine pozivajući Vas na broj telefona.
  • Isporuka može biti izvršena i BRZOM POŠTOM, na adresu koju Vi odredite, ali će biti neophodno da ovu uslugu platite. Cenu ove usluge možete videti posebno izraženu u vrednosti računa, nakon odabira željenih guma koje ćete kupiti. U ovom slučaju brzina isporuke je najdalje do 30 sati od momenta prijema Vaše porudžbine. Izuzetak su neradni dani u koje spadaju svi vikendi. Za porudžbine napravljene u petak isporuke su u ponedeljak.

Posebno važne informacije

Naši partneri

Michelin
Continental
Pirelli
Kleber
BFGoodrich
Tigar
Orium
Sava
Trayal
Mitas

    O nama

    Servis za montažu guma ili prodavnica koja se nalazi u Vašoj opštini je odlučila da pristupi grupi svojih kolega iz drugih opština na teritoriji Srbije i da zajedno sa veleprodajom DELMAX oformi prodavnicu guma na internetu koja nosi naziv Gumamax.